Muriël Vermeulen Officemanagement & Coaching

aanbevelingen

Muriël is een bijzondere dame. Vanuit haar ervaring en gerichtheid op mensen voelt ze en ziet ze wat er in een team gebeurt. Dat vind ik een mooie gave, omdat ze niet alleen goed ziet wat er speelt, maar dat ook kan benoemen en met oplossingen komt. Ze intervenieert en helpt om van een team een goed team te maken. Altijd in verbinding, altijd klaarstaan en altijd willen helpen. Muriël is sterk in meedenken, agendabeheer, organiseren en sfeer maken. Ze werkt hard, voorziet problemen en helpt ze op te lossen. Ze geeft energie aan andere mensen door haar innemende persoonlijkheid. Risico is wel dat Muriël door haar enthousiasme soms wat te veel hooi op haar vork kan nemen. Muriël heeft als secretaris in mijn team mede gezorgd voor mooie projectresultaten (Project Tijdelijke Verbinding Suurhoffbrug). Ik ben blij dat ze onderdeel is van mijn projectteam!
Muriël heeft bij het project DBFM Nieuwe keersluis Limmel bewezen een ware duizendpoot en alleskunner te zijn. Enorm flexibel en zeker niet bang om buiten haar comfortzone te treden om nieuwe uitdagingen aan te gaan. In de aanbesteding heeft Muriël de rol ingevuld als secretaris van het dialoogteam. Resultaatgerichtheid, accuraatheid en tijdigheid zijn woorden die mij binnenschieten als in aan haar denk in die fase. In de realisatiefase van het project heeft Muriël rol van projectsecretaris ingevuld en heeft ze ook een bijdrage geleverd aan de financiële afwikkeling van wijzingen en is verder ook verantwoordelijk geweest voor de vastlegging van de systeemtoetsen bij de Opdrachtnemer. Kenmerkend in deze fase waren haar overzicht, verbinding, positieve instelling en betrouwbaarheid. Ik heb Muriël nooit kunnen betrappen op het niet nakomen van een afspraak. Afspraak=Afspraak bij Muriël. Op haar kon altijd gerekend worden. Ik ben ontzettend blij dat Muriël ons team heeft verrijkt en ik kan haar aan ieder team van harte aanbevelen.
In de laatste fase van de bouw van Project Keersluis Limmel heb ik - ten behoeve van een boek over dit project - tal van interviews afgenomen met stakeholders en partners van dit bijzondere bouwproject. Een van de belangrijkste stakeholders was Rijkswaterstaat (RWS). Tijdens de interviews met het RWS-projectteam heb ik Muriël Vermeulen (toentertijd de projectsecretaresse van het project) leren kennen als een zeer gedreven en tegelijkertijd heel open persoonlijkheid. Muriël weet te verbinden en mensen op een positieve manier mee te krijgen en te ondersteunen. Zij is goedlachs, enthousiast, hecht sterk aan het sociale aspect binnen bedrijfsprocessen, maar is tegelijk recht-door-zee en duidelijk gericht op de einddoelen. Haar open manier van doen wekt vertrouwen bij klanten.