Muriël Vermeulen Officemanagement & Coaching

coaching

Bedrijfscoaching

Waar liggen de kansen voor je onderneming of team? Wat zijn verbeterpunten? Als coach kan ik je hier bij helpen en ondersteunen. Bijvoorbeeld door inzichtelijk te maken hoe je je impact op de werkvloer verhoogt. Niet alleen zakelijk, maar ook persoonlijk. Samen kijken we hoe je zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van je capaciteiten en je potentieel, én dat van je team. Hoe je de juiste omstandigheden creëert voor een goede werksfeer, waar motivatie, inzet, waardering en communicatie leiden tot succes.

Persoonlijke coaching

Wil je jezelf als ondernemer of leidinggevende ontwikkelen? Dan kan ik je als persoonlijk coach helpen om te achterhalen wie je bent, wat je motiveert, wat je competenties zijn, wat je verbeterpunten en hoe je omgaat met je medewerkers en conflicten. Dankzij die inzichten kun je op een positieve manier veranderen (ontdekken wat je echte persoonlijke missie is binnen je onderneming), verbeteren (persoonlijk leiderschap ontwikkelen en vergroten) en beïnvloeden (ideeën, wensen en doelen vertalen naar concrete acties).

Teamcoaching

Hoe kun je je team beter laten samenwerken? Hoe wordt een team zelfsturend en initiatiefrijk? Als de teamontwikkeling stagneert, kan ik als teamcoach helpen. Op basis van een specifieke onderzoeksvraag of doelstelling ga ik met het team in gesprek. Daarbij is er aandacht voor de feiten én de gevoelens van iedere medewerker en van het team als geheel. Ook de interactie met andere teams en met klanten komt aan bod. Het resultaat is een duidelijk beeld van het teamfunctioneren en aanbevelingen vanuit het team zelf.