Muriël Vermeulen Officemanagement & Coaching

Suurhoffbrug

Na afronding van de contracteringsfase van project Uitbreiding Sluis Eefde heb ik binnen Rijkswaterstaat de overstap gemaakt naar het projectteam van het project Tijdelijke Verbinding Suurhoffbrug. Als projectsecretaris heb ik ook hier ik het kernteam en het projectteam ondersteund met alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Als spin in het web ben ik het aanspreekpunt voor mijn collega’s. Of het nu gaat om het inplannen van een overleg, het notuleren van bijeenkomsten of het organiseren van een teamdag, niets is te gek en al deze zaken pak ik met veel enthousiasme op! Ik heb gemerkt dat collega’s mijn georganiseerde evenementen iedere keer weer ontzettend leuk vinden, met unieke activiteiten.

Nu met Covid-19 zijn er voor iedereen aanpassingen, ook voor mij. Omdat ik een extravert persoon ben, haal ik nu mijn energie uit de vele online-activiteiten die ik organiseer. Zoals een overleg, maar ook een pubquiz of een teamdag, dit alles via teams. Ofschoon je geen persoonlijk contact meer hebt met je collega’s, probeer ik het op deze manier voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken.